Horeca gerelateerde marketing 

Met onze jarenlange ervaring mogen wij ons wel specialist noemen in horeca gerelateerde marketing. Wij realiseren menuboeken, placemats, pancartes, afhaalgidsen en nog zoveel meer van A tot Z.

Wij kunnen ons zelfs trots de grootste leverancier van menuboeken, placemats en afhaalgidsen mét advertenties in Vlaanderen noemen. Onze projecten lopen van Limburg tot en met West-Vlaanderen. Wij bieden hierin plaatselijke ondernemers de kans om te adverteren in jouw communicatiemiddel. Hierdoor kan je als horeca uitbater volledig gratis kwaliteitsvolle producten ontvangen volledig op maat van jouw zaak.

Kaart Publilemon
 
 

Iets anders nodig voor jouw zaak? We hebben een heel menu aan mogelijkheden!

Investeren in je menukaarten brengt heel wat op! Er is altijd een gepaste oplossing voor het budget dat je hieraan wil besteden.
Er zijn zoveel mogelijkheden.

Gratis menuboeken, placemats of afhaalgidsen?
Dankzij advertenties van lokale ondernemers kunnen wij je gratis voorzien van menuboeken, placemats of afhaalgidsen.

Storende advertenties?
Geen sprake van! Wij onderscheiden ons door de advertenties netjes te integreren in het design.

Menuboeken zonder advertenties?
Geen probleem! Hiervoor kan je ook bij ons terecht!

 
 
 
 
 
menugids.jpg

ONZE MENU GIDS BOORDEVOL PRAKTISCHE TIPS!

De menukaart van je zaak is het visitekaartje, je paradepaardje en daarom ook één van de belangrijkste aspecten van je marketing. Maar wist je dat de menukaart ook een belangrijke tool is om meer omzet te kunnen realiseren? De keuzes die je maakt bij het opstellen van de menukaart zullen de keuzes van je klanten (on)bewust beïnvloeden.

Ga hier dus niet te licht over. In onze gratis gids vind je kant-en-klare tips die toepasbaar zijn bij het ontwerpen van jouw menukaart. Uiteraard zijn er nog veel meer zaken waar je rekening mee kan houden. Met onze jarenlange ervaring passen wij ze graag voor je toe.

Vul hier je gegevens in en ontvang gratis onze menu gids boordevol do’s en don’ts.

 

Samen halen wij het maximum uit jouw menu!